2021. évi versmondó versenyünk

2021. december 2. csütörtök

2021. évi versmondó versenyünk

Hitünk szerint a figyelmes szeretet mindig fegyelmezett, hiszen minduntalan azt kell, hogy keresse, ami a felebarát, a másik ember javára és üdvösségére válik.

A fegyelmezett felelősség a jelen körülmények között arra késztet bennünket, hogy egyes rendezvényeinket elhagyjuk, hiszen a jelen helyzetben az oltáson kívül ezzel tudjuk leginkább megakadályozni a pandémia további terjedését.

Számos egyeztetés, egészségügyi szakemberekkel való megbeszélés, valamint és elsődlegesen a hitünk diktálta egymás iránti szeretet felelőssége okán a Katolikus Tábori Püspökségen arra az elhatározásra jutottunk, hogy a 2021. évi december 6-ára meghidetett versmondó versenyünket a jelen körülmények között nem tarthatjuk meg.

Őszintén hiszünk és bízunk abban, hogy jelentkezett gyermekek erőfeszítései és szorgos készülete nem volt hiába való. Bizonyosak vagyunk abban is, hogy a költemények megismerése és megtanulása szépséges kincsekkel és értékes örömökkel ajándékozta meg valamennyiüket, ugyanakkor az előttünk álló jövő lehetőségei mindig adnak lehetőséget, hogy a remények valamiképpen valósággá váljanak.


[galeria]

 

Katonai Ordinariátus © Minden jog fenntartva